JA! Rune greide å spille sammenhengende i 24 timer UTEN å repetere noen låter. Publikum valgte melodier fra en kjempeliste. Noen nødvendige pauser underveis for å spise og montere nytt gnagsårplaster og slikt, men ellers full pinne hele tiden.

Den musikalske kvaliteten holdt seg nesten overraskende bra hele tiden, toppet av en ekstra opp-blomstring under innspurten.

Bymisjonen fikk inn en betydelig beløp! Det var mye over 100 personer innom Bymisjonen(gjesteliste ble ført for de første 100) og i tillegg var 145 ulike personer innom internettsendingen i løpet av rekordforsøket. Og underveis var det mye bra musikk.

Noen internettvideoer av deler av konserten kan nå ses på www.accordion777.no/live, samme link som viste hele konserten live. Klikk på “menu” og velg “view videos”. Pek på bildet for å få fram piler for å gå til neste video eller hoppe rundt inne i en video. Mange opptak begynner forvirrende nok med en pause, men det kommer musikk etterhvert. (Et tips: Trykk på “stop” og vent noen minutter mens videoen lastes ned, trykk så på “play” så kan du hoppe rundt i videoen uten venting)