bendik_mid.jpg“KONSERTANMELDELSE:Danskebåtstemning i lokalene på Rica hotell til tross, dette var en super konsert.

Terningkast: 6

Rica, 06.03.2009 kl. 23:30

Tango i nord

Det var dekket opp til tangofest fredag kveld da Tangogitaristen Bendik Lund Haanshus og 44tango, festivalsjefen Ola Asdahl Rokkones’ eget tangoband, møttes til konsert for første gang. Med bord og stoler i en sirkel med dansegulv i midten foran scenen var det åpenbart at det var lagt opp til dansing også for dem som kan slikt. Bendik Lund Haanshus er gitarist, arrangør og komponist, og ansatt som landsdelsmusiker i Nord-Norge, mens Tromsøbandet 44tango består av Elena Yakovleva på fiolin, Ola Asdahl Rokkones på saxofon/sang, Rune Larsen på akkordeon og Pål Thorstensen på kontrabass.

Bestetningen, som samtlige var i et strålende humør, vekslet på å underholde publikum, både med musikk og muntre beretninger og forklaringer. Humøret og musikkgleden smittet åpenbart også over på publikum. Tango Polar, tangoklubben i Tromsø, var også behjelpelige med å danse litt tango foran scenen, noe som absolutt var med på å få opp stemningen i lokalet.”     iTromsø, nettavis

44tango i ny drakt - gjorde ikke Tromsøfolket triste. Snarere en gledesgalla for kjente og kjære tangofrelste i ishavsbyen, som hvert år i mars smelter i varm Latinfest.